mynewspapers.net

Hur göra hemgjorda högtalare distanser för bil ljud

Hur göra hemgjorda högtalare distanser för bil ljud


Talaren distanser är kända av flera namn, bland annat "högtalare parentes" eller "högtalare kort." Medan eftermarknaden bilens högtalare kommer i ett antal standardiserade storlekar, är högtalarna monteras in i bilar på fabriken ibland byggda för olika specifikationer. Om du försöker montera en mindre eftermarknaden högtalare i en öppning för en större högtalare, måste en högtalare spacer att se till att den nya högtalaren får plats i bilen. Du kan göra talaren distanser med grundläggande material och verktyg.

Instruktioner

• Ta bort den befintliga högtalaren från din bil. Den exakta verktyg och metod beror på ditt fordon.

• Tejpa en bit papper över högtalaren i din bil. Markera på papperet med en blyertspenna platsen för skruv eller bult hålen utanför högtalarens öppna och spåra platsen för öppnandet för högtalaren.

• Ta bort papperet från bilen och placera den ovanpå ett blad av ABS plast eller tunn plåt. ABS-plast är lättare att skära än plåt, men blir lite tjockare.

• Tillskuret omkretsen av plast eller metall med en sticksåg så att det är något större än området som nödvändigt för att tillgodose skruv hål och högtalare cutout platser.

• Använda mallen levereras med din nya högtalare, spåra cutout öppning för din nya högtalare till plast eller metall. Var noga med cutout öppningen finns inom området av original öppningen. Skär öppningen in i plast eller metall med en sticksåg.

• Skruva din spacer till högtalaren i din bil. Placera den nya högtalaren i den spacer utklipp och skruva den på plats.