mynewspapers.net

Hur göra fox tail kostymer

Hur göra fox tail kostymer


En fox tail kostym är ett roligt och enkelt sätt att lägga till en touch av fantasier till varje klädsel. Du kan använda svansen som en mycket grundläggande kostym för maskeraddräkter parter eller du kan också bära svansen med en vanlig outfit för att ge dig själv en djuriska utseende. Nyckeln till att göra en svans--brukar kallas en "borste" när bifogas en räv--är att hitta den bästa pälsen för jobbet. Om din päls är för tjock, kommer det inte sy ihop bra på symaskinen. En tunn päls är bäst för att göra svansar.

Instruktioner

• Rita konturerna för svansen på en bit papper, eller du kan skriva ut ett mönster för svansen. Göra upp i mönstret 10 cm (4 tum) över, förträngning till 7,5 cm (3 tum) ca 20 cm (8 tum) ner. Därifrån, bredda svansen till 25 cm (10 tum) över och gradvis gå ner till 20 cm (8 tum) breda ca 30 cm (12 tum) ner. Spetsen av svansen ska vara rundade och 10 cm (4 tum) lång och 15 cm (6 tum) breda.

• Klipp ut svansen mönstret på en bit skrot tyg. Sy ihop denna svans och kontrollera om passform och form. Justera mönstret som krävs för att skapa svans formen som du vill. Rita det nya mönstret på en ny bit papper om du gör några justeringar.

• Överföra mönster mönstret på baksidan av pälsen med en markör eller krita. Använda en sällskapsdjur borste för att borsta pälsen från såglinjen, så att pälsen kommer att hänga över sömmen i stället för att få skära längs såglinjen. Klipp ut mönstret.

• Vrid tyget fel sida och sy ihop längs alla sömmar. Låta övre sömmen öppet så att du kan stoppa svansen.

• Vrid den svans höger ut och grejer med fyllning. Hand sy svans underdelen till längre svans pjäs. Hand sy upp Öppna stängda där du placerat fyllningen. Lämna en slinga på båda sidor av hålet så att du kan glida ett bälte genom. Du kan också lägga till en liten elastisk slinga att glida över ett bälte. Borsta pälsen över sömmar dölja raden sömnad.