mynewspapers.net

Hur göra figurer av en Födelsekyrkan spjälsängEn julkrubba, även känd som en creche, är en traditionell dekoration visar bekanta figurer från Christmas story. Krubban visar oftast Maria, Josef och Jesusbarnet, flankerad av de tre vise männen, en grupp av herdar och ett antal husdjur. Födelsekyrkan scener allt från avancerade konstverk till enkla scener från hushållens material. Att skapa Födelsekyrkan figurer är en rolig jul aktivitet som kan göras av både vuxna och barn.

Instruktioner

• Rulla bollar av polymerlera i områden skapa cheferna för din födelse tecken. Gör huvudet av Jesusbarnet mindre än de andra. Genom att göra deras huvuden från olika färgade lera kan du ange utländska ursprunget till de tre vise männen.

• Skapa organ för karaktärerna. Det enklaste sättet att arbeta med polymerlera är att göra varje form individuellt och därefter hålla dem tillsammans. Exempelvis kan du skapa en konformad att representera en person iklädd en lång dräkt eller klänning och sedan lägga armarna på samma färg från korv figurer av lera. Forma lera med fingrarna eller med sculpting verktyg. Skulptera verktyg behöver inte vara utarbetad; enkla verktyg som kaffe omrörare, tandpetare och craft knivar kan vara mycket användbara.

• Förgyll dina modeller med detaljer. Göra dessa från tunna blad av lämpligt färgade polymerlera tillskurna. Skägg och kappor för män, skurkar för herdarna och kronor för de tre kungarna är alla bra tillbehör. En swaddling trasa för Jesus kan göras från ett tunt lager av vit lera.

• Grädda modeller i ugnen. Polymerlera botar normalt i ca 20-30 minuter på 130 grader, men enligt anvisningarna på förpackningen om du är osäker.

• Återanslut alla lemmar eller tillbehör som har fallit bort. Cyanoakrylatlim lim, allmänt känd som superlim, skapar starka band med polymerlera.

• Skär en bit av balsaträ för spjälsängen med hjälp av en kniv. Spjälsängen ska vara större än din Jesus statyett. Ihåliga ut ett avsnitt i centrumet. veden är mycket mjuk, så använd lätt tryck på kniven. Om du vill göra din spjälsäng lite noggrannare, skär separat ben och fäst dem med trälim.