mynewspapers.net

Hur göra en pyramid av pinnar

Hur göra en pyramid av pinnar


Bygga en pyramid av hantverk eller Popsicle pinnar är ett effektivt sätt att lära barn om former som trianglar, rektanglar och kvadrater. Oavsett om de skapar en kvadrat av pinnar och lim eller montering liksidiga trianglar, kan unga byggare läsa om strukturell integritet när du skapar ett projekt som hjälper för att väcka historien till liv. Skapa pyramiderna i olika storlekar genom att antingen använda mindre hantverk pinnar eller skära ner några i storlek.

Instruktioner

• Skapa en kvadrat med fyra hantverk pinnar genom att placera ändarna ovanpå varandra. Varmlimma fast dem tillsammans.

• Sätt en generös klick varmt lim på motsatta hörn av torget. Placera en craft pinne i varje klick av lim och sedan vila deras toppar tillsammans. Varmlimma fast toppar, och håller på plats tills limmet är helt torr. Upprepa denna process genom att sätta varmt lim på de andra två hörnen och placera två mer hantverk pinnar i limmet. Placera försiktigt de pinnarna mot topparna på de första två toppar. Varmlimma fast i placera, och håll tills limmet är helt torr. Du har nu skapat skelettet av pyramiden.

• Stärka skelettet av heta limning hantverk pinnar från ena sidan av stöd till nästa med oregelbundna mellanrum. Mät avståndet från ena sidan till den andra, och sedan mäta pinnen och markera lämplig längd. Betyg craft stick två gånger med en exacto kniv, då vik pinnen på den punkten. Det kommer att nafsa rent apart. Använda minst fyra hantverk pinnar på varje sida som tvärbjälkar.

• Täcker hela strukturen i maskeringstejp att skapa ännu mer stabilitet.

• Rippa papperskasse till små rektanglar om en och en halv tum bred och en tum lång. Blanda ihop två koppar mjöl och fyra koppar vatten, tillsätt tre matskedar salt sedan. Doppa varje bit av papperskasse i blandningen tills den är helt våt, sedan låg på kanterna av pyramiden i överlappande mönster tills alla fyra kanter är helt täckt. Börjar på botten, täcka resten av pyramiden i samma överlappande mönster. När hela strukturen täcks, tillåta pyramiden att torka över natten.