mynewspapers.net

Hur göra en Daisy luftpistol skjuter hårdareEn BB pistol är ett bra verktyg för unga skyttar att lära pistol säkerhet och ansvar innan examen till en mer kraftfull pistol. Även om Daisy BB pistol är inte den mest kraftfulla pistolen på marknaden, kan det användas för jakt småvilt. Att göra vapnet kraftigare är inte möjligt utan att upphäva garantin på pistolen. Det finns dock sätt att öka hastigheten hos BB.

Instruktioner

• Använd rätt ammunition. När du köper BBs i butiken, se till att du köper Daisy BBs. Dessa BBs är särskilt utformade för din pistol och kommer att uppnå den maximala designade utgångshastigheten.

• Pump pistol korrekt. Om du har en pump action pistol, inte alltför pump kompressorn. Pumpa kompressorn för mycket kommer att skada den till den punkt där det inte kommer att kunna hålla en avgift.

• Rengör din pistol regelbundet. En ren och smord fat kommer att minska motståndet på BB när den går igenom i kammaren. Använd en BB gun Rengöringskit för att rengöra pipan och BB kammare på pistolen.

• Använd nya CO2 patronerna varje gång du använder vapnet om din pistol tar CO2. Som CO2 används, trycket i patronen går ner och minskar hastigheten på BB. Äldre CO2 patroner kommer att förlora trycket mycket snabbt om kvar i vapnet.