mynewspapers.net

Hur göra din Xbox 360 trådlöst Headset sluta pipa

Hur göra din Xbox 360 trådlöst Headset sluta pipa


Xbox 360 trådlösa headsetet Piper att varna användaren i några olika situationer. Det finns två situationer som kommer att orsaka headsetet till pip kontinuerligt. Den första situationen är att ange mikrofonen är avstängd. Mute-funktionen ska användas endast tillfälligt inte fortlöpande under ett spel. Den andra situationen är att ange batteriet i det trådlösa headsetet är på väg att dö. Att lösa båda dessa frågor kommer att orsaka headsetet att sluta pipa.

Instruktioner

• Tryck på "Xbox"-knappen på Xbox 360-handkontrollen. Detta är den grå knappen med en grön "X" i centrum av registeransvarige. På Xbox Guide-menyn visas.

• Välj "Personliga inställningar" på Xbox Guide-menyn. En undermeny öppnas.

• Välj "röst" från undermenyn personliga inställningar visas. Inställningarna för din Xbox 360 trådlöst headset kommer att visas på skärmen. Denna skärm kommer att visa om headsetet är för närvarande avstängt.

• Tryck på "Power"-knappen på det trådlösa headsetet om det är för närvarande avstängt. Headsetet piper två gånger för att indikera mute-funktionen har inaktiverats. Detta kommer att orsaka headsetet att sluta pipa. Håll inte ned strömbrytaren. Detta kommer att stänga av headsetet i stället.

• Anslut USB-laddningskabeln till porten på baksidan av Xbox 360 trådlöst headset. Detta är samma kabel som följde med det trådlösa headsetet.

• Anslut den andra änden av kabeln till en USB-port på Xbox 360-konsolen. Alla fyra lampor på headsetet börjar att blinka. Endast en av fyra lamporna tänds vid varje given tidpunkt. Detta tyder på headsetet laddas just nu.

• Vänta tills alla fyra lamporna på headsetet blinkar unisont. Detta indikerar att det trådlösa headsetet är fulladdat. Detta kommer att orsaka batteri indikator pip att stoppa.