mynewspapers.net

Hur gör tidningar pengar?I det 21-talet de flesta tidskrifter och periodiska publikationer finner det svårt att skapa tillräckligt intäkter att bryta även som Internet oss förbi traditionella för försäljning. På grund av den nedåtgående trenden i försäljning sjunker kostnader för print reklam också, vilket leder till ett underskott i tidningen produktionskostnaderna till inkommande intäkter. de flesta tidskriftsutgivare söker nu nya och innovativa sätt att tjäna pengar genom sina publikationer.

Historia

För att förstå hur en tidning tjänar pengar är det viktigt att titta tillbaka genom historien av den tryckta tidningen och se hur lite förändrats i mer än ett århundrade av tryckt reklam. Den första verkliga tidningen, med titeln The Gentleman's Magazine, publicerades 1731 i England och riktar sig till välbärgade män. I själva verket kommer termen "magazine" för en tidskrift från titeln av den här publikationen. Dess framgång ledde till en mängd tidningar som skrivs ut i England, Europa och Europeiska kolonier som USA På 1890-talet moderna tidningen formatet hade dykt upp, med tryckta annonser föra in stora summor pengar för publicister. Detta följdes av en ökning av fotografier och låga ord räkna artiklar, öka reklamplats i tidningar under 1900-talet.

Försäljning

Många tidningar tjäna pengar genom direktförsäljning till läsarna, men många avseende försäljningen av det fysiska exemplaret som ett sätt att öka reklam, enligt rådet av litterära tidskrifter & pressar. Flesta tidningar i hopp om att göra vinst på fysisk försäljning är de med långa artiklarna och några bilder, till exempel vetenskapliga och litterära publikationer. För tidskrifter med hög omsättning är att göra en förlust på försäljningen av fysisk försäljning ofta önskvärt eftersom ett lägre inköpspris driver upp läsekrets nivåer och gör tidningen mer attraktiva för annonsörer.

Print reklam

De flesta tidningar tjäna pengar genom att sälja utrymme i sina sidor till annonsörer. För att locka kunder, rikta många tidningar en särskild grupp i samhället, vilket gör dem tilltalande för företag som vill sälja produkter till marknaden. Specialitet tidningar ser för att sälja deras reklamplats till producenter av produkter och tjänster som de anser är av intresse för sina läsare. Den viktigaste aspekten på detta område av försäljningen är att upprätthålla en hög nivå av läsekrets bland önskad grupp i samhället.

Online

Uppkomsten av Internet i den senare delen av 1900-talet och 2000-talets första decennier har lett till något av en kris i den tidningen industrin, rapporter publicerande Executive. De flesta tidningar försöker nu att upprätthålla deras abonnemang och bo i vinst av avgifter för tillträde till deras digitala innehåll på Internet och innehåll levereras direkt av ereader. Några tidskrifter också producera innehåll direkt för sina webbplatser och inkluderar video och ljud att locka läsare och därefter locka annonsörer och sponsorer till det digitalt innehållet.