mynewspapers.net

Hur gör man en kinesisk paraply?Kinesiska paraplyer, även känd som parasoll, uppfanns 2 000 år sedan. Ursprungligen använde människor dem för att skydda sig från solen, regn och andra element. Storleken på paraply blev en deklaration av status, liksom antalet personer som behövdes för att bära en större paraply. De är också kända för de mönster och symboler som målades på tak av parasollet. Kinesiska paraplyer har sedan dess blivit populär över hela världen, som en dekorativ touch till en outfit eller som en bit av konst i hemmet. Utforma och dekorera din egen kinesiska paraply inte bara gör att du kan anpassa en design till en särskild outfit eller rum men är mycket kostnadseffektivt.

Instruktioner

• Köpa en vanligt färgat papper paraply. Parasoll är oftast gjorda av papper, men några är gjorda av siden eller bomull. Använda ett papper en.

• Skapa den design du vill ha på paraply. Öva denna design på en skrot papper först innan vi drar det på paraply. Om du är orolig om att rita en design direkt på ditt paraply, rita mönstret på ett annat papper och sedan spåra det på paraply toppen. Vara försiktig med att punktera paraply ytan. Skriva ut eller kopiera en design om du inte är konstnärligt.

• Använda akrylfärg om du vill ha en djärvare design eller akvarell målar om du vill ha en mer subtil titt.

• Måla din design. Använda fin pensel i små, även stroke. Inte får pensel för blött, så detta kommer antingen göra papperet för blött och risk att bryta eller lämna mycket uppenbara penseldrag.

• Måla alla områden i den design du vill ha i en färg först. Låt den första färgen torka innan målning i en annan färg. De mest effektiva mönster använder ofta en begränsad färgpalett.

• Upprepa tills du har målat alla färger du vill på din design. Lämna paraplyet torka.