mynewspapers.net

Hur gör jag skor och stövlar för en Barbie storlek?

Hur gör jag skor och stövlar för en Barbie storlek?


Om du gillar att spela klä med Barbie dockor, vet du hur svårt det kan vara att hålla reda på alla dessa små skor. Om du har tappat en sko eller du inte tycks kunna hitta ett par skor som matchar en specifik outfit, du kan försöka att göra några Barbie skor eller stövlar själv. Polymerlera är idealiskt eftersom det kommer i många olika färger och det kan härdas i en konventionell ugn.

Instruktioner

• Torka barbies fötter med lite olja och applicera ett tunt lager av Talk eller alla ändamål mjöl. Detta kommer att förhindra leran fastnar hennes fötter. Arbeta en 2,5 cm (1 tum) boll av vitt polymerlera mellan fingrarna för att villkora det och få det mjuk nog att formen.

• Bryta boll av lera i hälften så att du har två stycken 1,3 cm (1/2 tum). Rulla två 1,3 cm (1/2 tum) bitarna i bollar och tryck på bollar av lera över barbies fötter. Du skapar bara insidan av skor att se till att de passar korrekt. Om de kommer att vara öppen-toed skor, se till att du lämnar ett utrymme för henne tips av hennes tår till topp genom. Lämna ett utrymme bakom hennes hälen gör det enkelt att ta bort skon. Ta försiktigt bort dessa från hennes fötter.

• Värm en konventionell ugn till den temperatur som anges i anvisningarna för ditt varumärke av polymerlera. Plats Barbie skon "skär" på en bakplåt och grädda dem i tio minuter. De behöver inte vara helt hårt, bara tillräckligt hårt för att behålla sin form som du bildar utsidorna av skor. Efter tio minuter, ta bort bakplåt från ugnen och vänta i minst trettio minuter att svalna.

• Tillämpa olja och pulver till barbies fötter och glida skär sko på hennes fötter. Arbeta en boll av lera i händerna i den färg du vill ha för hennes nya skor. Börja forma skorna på fötterna. Stå upp henne så att hennes höga klackar är rätt höjd. Försök att göra både skor så identiska som möjligt. Se till att du lämna en öppning i ryggen från sin häl, så du kan enkelt ta bort skorna.

• Placera skorna på en bakplåt och grädda dem i femton minuter. Ta bort dem från ugnen och låt dem coola helt innan du lägger till några små detaljer, som skosnören eller metalliska dubbar, med akrylfärg och en pensel. Applicera ett lager av klar akryl kommenterar att göra skorna blanka. Låt dem torka innan du låter Barbie bära hennes nya skor.