mynewspapers.net

Hur gör jag skicka kläder till fattiga barn?

Hur gör jag skicka kläder till fattiga barn?


Fattigdom i USA är på uppgång. Enligt National Center för barn i fattigdom ansågs 43,6 miljoner amerikaner dålig av federal regering fattigdomsnivåerna i 2009, flest i de 51 år att data som har tagits. Dessa data visade att ett av fem barn levde i fattigdom, och nästan en av tio lever i extrem fattigdom. Även om orsaker och lösningar på dessa problem är komplext, är att göra en skillnad i livet för fattiga barn en enkel uppgift. Donera kläder är ett steg i rätt riktning.

Instruktioner

• Titta igenom dina barns garderober och hitta kläder de inte längre bära eller behöver. Fråga grannar och vänner om de har några barn kläder de inte längre vill. Sätta kläder i robust soppåsar eller lådor.

• Köpa nya kläder på försäljning eller avslut om du har möjlighet. Även om det behövs alla kläder, kan nya kläder ge förtroende och glädje till ett barn som har mycket lite. Lägg till detta kläder till din donation väska eller låda.

• Kontakta välgörenhetsorganisationer i din kommun som kan ta kläder donationer för barn inklusive hemlösa skyddsrum, statliga skolor, kyrkor och daghem. Frälsningsarmén, Goodwill Industries, storebröder stora systrar och Soles4Shoes är andra organisationer som kommer att ta dina donationer.

• Be organisationens representant hur och var att donera kläder. Många kommer att plocka upp kläderna på ditt hem eller arbete. Andra kommer att begära att du tar med kläder till sin plats under särskilda dagar eller timmar. Följ deras anvisningar för att donera dina kläder till fattiga barn.

• Begära ett skattekvitto från organisationen efter gåvan. Använd detta när ansökan din skatt för att hävda avdrag.