mynewspapers.net

Hur gör jag reparation & Bond slits läder?

Hur gör jag reparation & Bond slits läder?


Läder är känt som ett dyrt material för klädsel, kläder, tillbehör och möbler. Så mycket som möjligt, du vill bevara dess kvalitet och använda din dyr lädervaror för så länge du kan. Tyvärr, läder kan lätt skadas eller sönderrivna, särskilt när den används som stoppning. Medan vissa människor föredrar att köpa ny klädsel när deras skinn blir skadad, är det ett sätt för dig att reparera och åter bond materialet.

Instruktioner

• Arbete på en slät och ren område för reparation. Detta gör det enklare att förhindra ytterligare skador på material. Använda sax för att skära av din soffa läder slits området ojämna eller slitna kanter.

• Trimma subpatch med en sax att passa den trasiga delen av sätet. Bond sönderrivna lädret genom att placera ett tunt lager av läder lim runt området rivna kanter. Täcka hålet med subpatch halka bakom läder och trycka fast den runt kanterna. Detta kommer bond limmet och hjälpa den att torka.

• Applicera ett tunt lager av din läder filler rätt inne revan. Ditt läder filler är en blandning av lim och flytande läder förening som tillåter dig att återskapa materialet från trasiga området.

• Använd din hårtork för att påskynda lösningens torktid. Applicera ytterligare ett lager av din läder filler som behövs för att säkerställa det inga djupa klyftan mellan den nya subpatch och i utkanten av den klädsel sönderrivna.

• Doppa i hörnet av din trasa i flytande läder färg och tillämpa den lätt på plåstret. Detta kommer att blanda det med resten av din läder soffa.

• Låt området torka helt i minst 3 till 4 timmar innan du vidrör.

• Badda bara en liten del av din läder protector på ett mjukt duk och tillämpa den på ditt läder patch. Detta ger extra glans och mjuka patch är kanterna.