mynewspapers.net

Hur gör jag någon titt döda med Photoshop?

Hur gör jag någon titt döda med Photoshop?


Med Adobe Photoshop för att göra själv eller vänner ser ut som döda människor kan vara ett roligt tidsfördriv. Även om det kanske låter enkelt, kan det faktiskt ta ganska en stund. Det är bäst att ordna lämpliga tidsintervall att arbeta grundligt på denna uppgift. Detta sätt, kommer du att kunna producera de högsta kvalitetsarbetet.

Instruktioner

• Öppna en bild i Photoshop. Klicka på "File" och sedan "Öppna" och hitta den fil du vill skapa till döda. Klicka på "OK" när du valt.

• Kopiera bilden. Högerklicka på skiktet i fönstret "Lager", finns på det nedre högra hörnet av programmet. Klicka på "Duplicera" på menyn som visas.

• Ta bort ögonen. Välj "Clone Stamp" från menyn verktyg. Ändra kanten till en fjäder kant och börja klon utrota eleven. Gör detta genom att hålla "CTRL" och "A" på tangentbordet medan du drar musen genom det vita området. Sedan släppa ditt grepp och dra den genom pupillen. Upprepa tills ögat inte längre visas.

• Infoga en textur. Öppna en bild som har en synlig struktur på det som korn eller sand. Tryck på "CTRL" och "A" för att välja bilden. Tryck på "CTRL" och "X" för att minska bilden. Tillbaka till din huvudsakliga foto och tryck på "CTRL" och "V".

• Fixa texturen. Under "Blend" markeringen, väljer du "Multiplicera". Minska "Opacitet" genom att dra fältet till vänster. Lämna det till 50 procent. Välj verktyget "Rub" och gnugga den överskjutande texturen. Gnugga runt ögonen, lämnar de andra delarna av ansiktet fortfarande texturerat.

• Lätta bild hud. Välj "Bild" i menyraden och sedan "Ljusstyrka/kontrast." Höja ljusstyrkan tills bilden ser blek. Öka kontrasten så att bleka linjer igen. Klicka på "OK".

• Snedvrida personen. Verktyget "bränna", bränna runt ögonen på individen. Betona på den under områden av synar, och minska opaciteten när du bränner bort från dem. Bränna läpparna för att göra dem mörkare.

• Skapa blåmärken. Ändra Efterbelys till "Skuggor" och använda den på sidan områden i ansiktet. Halsen är också en lämplig plats.

• Skapa blod fläckar. Klicka på verktyget "Form" i menyn till vänster "Verktyg". Markera en form som ser ut som grunge och ändra dess färg till en djupt röd. Minska opaciteten till 25 procent, sedan placera den direkt under ögat.