mynewspapers.net

Hur gör jag min egen Baby showerinbjudningar?

Hur gör jag min egen Baby showerinbjudningar?


Att göra din egen baby shower inbjudningar är ett bra sätt att spara pengar när du planerar denna speciella händelse. Baby showerinbjudningar är främst ljusblå eller rosa i färg om du vet könet på barnet. Om könet på barnet inte är känd, dusch inbjudningar sedan är främst gula färg eller har ett djur tema. För att göra denna handgjorda baby shower inbjudan, använda överblivna bitar av tapeten från barnets förskola eller din favorit inredda scrapbook papper som du kan köpa på hantverk butik.

Instruktioner

• Rita form av en öppen blöja på en bit tapet som mäter 12 av 12 inches eller scrapbook papper som mäter samma storlek. Inkluderar flikar på den övre delen av blöjan som är tillräckligt långa för att överlappa i hopfällt över framsidan av vikta pappers blöjan, liksom hur gammaldags tygblöjor passar på nyfödda barn.

• Skär en bit av 8 1/2-av-11-tums cardstock som matchar det tapet eller scrapbook pappret i halv. Det bör mäta 8 1/2 av 5 1/2 inches.

• Vik arb skära tapet eller scrapbook papper som du skulle en blöja. Vik de långa flikarna över framsidan av formuläret blöja. Använd ett gem för att hålla vikta flikarna på framsidan av formuläret blöja.

• Slå två hål på framsidan av formuläret blöja. Slå ett hål genom den vänstra fliken och framsidan av blöjan på samma gång. Gör samma sak med höger sida.

• Sträng en bit av bandet genom vänstra hål och ut rätt hål du bara stansade. Knyt band i en båge eller Knut framtill på blöjan att säkra papper tillsammans.

• Skriva information om baby shower på en bit cardstock. Inkludera den honoree namn och datum, tid och plats för partiet. Dessutom ge kontaktuppgifter ifall en inbjuden gäst behöver få tag på dig.

• Slip lappa av cardstock i papper blöjan du gjort.