mynewspapers.net

Hur gör jag kvitta av vårta virus naturligt?

Hur gör jag kvitta av vårta virus naturligt?


Den mänskliga papillomvirus, även känd som HPV, orsakar alla typer av vårtor. Olika delar av HPV orsaka olika typer av vårtor. Precis som något virus i kroppen, kan du behandla symptomen tills ditt immunförsvar kan besegra viruset. När behandling av dina vårtor, kom ihåg kan att HPV ta längre tid att komma ur ditt system än andra virus som influensa eller förkylning virus. Det viktigaste att komma ihåg när behandling av vårtor är att hålla området av huden ren och torr för att undvika ytterligare angrepp eller irritation.

Instruktioner

• Blöt dina vårtor i varmt vatten. Vårtor, särskilt plantar vårtor, är känsliga för värme. Ta med vatten till en hög temperatur; få det så varmt som möjligt utan att bränna huden. Blötlägg i så länge som möjligt eller tills vattnet börjar svalna. Värmen kommer mjuka upp vårtan och hjälpa döda viruset. Med vårtan mjukas upp kan du försiktigt ta bort döda vårta huden med en smärgel styrelse. Vara noga med att inte skapa irritation eller blödning med smärgel styrelse.

• Plocka en maskros och tillämpa sap till din vårta. Sap är beläget i stammen och kommer att droppa ut långsamt. Sap förvärrar huden och stimulerar immunförsvaret för att få arbeta inom detta specifika område av kroppen.

• Gnid färsk vitlök direkt på din vårta. Detta orsakar vårtan blister och så småningom ramlar av. Blåsor, gillar aggravationen av maskros sap, skickar en indikator till ditt immunförsvar att hjälpa läka området och döda viruset. För att undvika blåsbildning din frisk hud runt vårtan, gnugga på vaselin innan vitlöken.

• Tejpa insidan av en citron eller banan skal till din vårta innan du går till sängs. Denna behandling fungerar inte av försvårande din hud och larma immunförsvaret. I stället, det tar oljor och kemikalier från peeling och upplöser vårtan.

• Direkt tillämpa Vitamin C. Du kan använda C-Vitamin för att kämpa mot HPV precis som du vill använda den för att bekämpa andra virus. Skapa en tjock blandning av vatten och C-Vitamin piller eller tabletter och tillämpa den direkt till din vårta under ett bandage eller en bit silvertejp.