mynewspapers.net

Hur gör jag kvitta av fästingar med vitlök?

Hur gör jag kvitta av fästingar med vitlök?


Det är en oroande ögonblick när man inser din hund har fästingar. Dessa irriterande insekter kan bli uppenbart när din hund börjar gnaga på sin hud och kliar. Det finns flera tickande kontroll produkter på marknaden, innebär ett enkelt, helt naturliga och billigt alternativ användning av vitlök.

Instruktioner

• Finhacka vitlök skaffa det i flytande form innan säsongen tick anländer. Ansökningsprocessen kommer att fortsätta under hela säsongen.

• Sätta vitlök i hundens mat om tre gånger i veckan innan fästingen säsongen träffar, och under hela säsongen. Detta är i genomsnitt cirka fyra sprayer flytande vitlök eller 1/2 kopp hackad vitlök (för hundar under 9.07 Kilogram) tre gånger i veckan. För hundar över 9.07 Kilogram, öka mängden vitlök med hälften och för hundar över 22,7 kg, öka med en extra halv. Detta kommer att skapa en subtil lukt på hundens hud som fästingar avskyr. Det kommer också att stärka hundens immunförsvar och hjärta, precis som människor.

• Blanda den väl in i hundens mat. Om din hund synes kräsen om vitlök saft, blanda det med sojaolja och slänga bra med mat.