mynewspapers.net

Hur gör jag kvitta av ett oönskat ande?

Hur gör jag kvitta av ett oönskat ande?


I religiösa och andliga tanken är en anda en personlig kraft utan en kropp, som ett spöke, ängel eller demon. Inga vetenskapliga bevis stöder deras existens, hävdar de som tror på dem att hantera oönskade andar på religiös eller andlig väg.

Christian Exorcism

I en kristen exorcism ber en präst eller pastor på en plats eller med en person att släppa personen från förekomsten av en dålig anda. Katoliker får använda andra metoder, såsom heligt vatten. De kan följa Jesus exempel och muntligt kommando en demon att lämna.

Ritualer

Magiska ritualer använda trollformler och heliga föremål att kasta ut onda andar från en person eller plats. De kan omfatta traditionella andliga symbolik, som korsar och Pentagram, med ord hämtade från heliga texter, ofta i språk som hebreiska. New Age utövare som synska och andliga healers specialiserar sig på dessa typer av ritualer.

Sekulära hjälp

Professionell psykiatriker, psykologer, kuratorer och medicinska läkare kan ta itu med många av problemen i samband med onda andar. Rådgivning kan ingjuta fred och förtroende för att bidra till att övervinna någon upplevda negativa andliga verksamhet.