mynewspapers.net

Hur gör jag krok upp min DIRECTV mottagare till min AV-Receiver?

Hur gör jag krok upp min DIRECTV mottagare till min AV-Receiver?


DIRECTV är en av de mest populära valen i hem satellit underhållning, med hög kvalitet bild och ljud. För att få ut mesta möjliga av din DIRECTV mottagare, men kommer du att ansluta den till en extern ljud mottagare eller förstärkare för home theatre-kvalitet ljud. Koppling av DIRECTV mottagaren till en ljudmottagaren kommer för att förbättra njutningen av din satellit-TV.

Instruktioner

• Plugg i din DIRECTV mottagare och AV-receivern till en tillgänglig eluttag.

• Anslut mottagaren DIRECTV videoingång till video-utgången på din TV. Beroende på din TV och mottagare modell blir det antingen en gul RCA port, HDMI-port eller komponentvideo (som har tre RCA video kablar). Du kanske också kunna ansluta din video input till din ljud mottagare. Konsultera din produkthandböcker för mer information om videoutgång.

• Plug vita och röda RCA audio kablar till färgkodade portar på baksidan av mottagaren DIRECTV märkt "Audio utgång."

• Anslut den andra änden av vita och röda RCA audiokabeln till audio-ingången på din AV-receiver. Ingångarna blir också färgkodade och märkta med en bestämd ingång antal.

• Stäng AV-mottagare audio input numret du bara inkopplad mottagaren DIRECTV in med knappen "Källa" på din AV-receiver remote.