mynewspapers.net

Hur gör jag krok upp Alesis Monitor en MK 2 studiomonitorer till en RX - V663?

Hur gör jag krok upp Alesis Monitor en MK 2 studiomonitorer till en RX - V663?


Alesis Monitor en MK2 monitorer är high-end stereohögtalare för att ansluta till en hem förstärkare eller receiver, som Yamaha RX-V663. Högtalarkablarna ansluta till knopp-typ terminal mössor på baksidan av Alesis övervakar och till våren-typ spakar på baksidan av Yamaha. Terminalerna på varje komponent är färgkodade för att skilja positivt från de negativa.

Instruktioner

• Placera Alesis monitorerna på önskad plats i rummet. För avstånd från Yamaha inte mer än 10 fot, kan 18 gauge högtalarkabeln användas. Längre sträckor kräver tjockare tråd. Talaren tråd tjocklek ökar när mätaren nummer minskar, till exempel 12 gauge tråd är tjockare än 16 gauge.

• Klipp ut kablar för varje högtalare tillräckligt länge för att ansluta till Yamaha och ta bort 1/2 tum av skyddande avskärmning från båda ändarna av varje tråd.

• Skruva loss de svarta och röda terminal caps fullt på baksidan av varje Alesis bildskärm till öppna hål genom centrum av mössor.

• Infoga en av högtalarkablarna i hålet inuti röda locket och den andra kabeln i svart. Trådarna kommer vanligtvis i olika färger att skilja positiva anslutningen från negativ. Binda in i röda terminalen bär den positiva signalen.

• Dra åt både mössor att säkra högtalarsladdarna till Alesis bildskärmen.

• Anslut den andra änden av kabeln till de röda och svarta clips på baksidan av Yamaha genom att höja varje klipp för att öppna hålet för tråd. Anslut vänster Alesis bildskärmen till vänster högtalare uttagen på Yamaha och höger monitorn till rätt uttag.