mynewspapers.net

Hur gör jag konvertera teckenstorleken till Snellen?

Hur gör jag konvertera teckenstorleken till Snellen?


Det vanliga Snellen öga diagrammet använder en serie bokstäver av varierande storlek för att mäta en persons synskärpa. Den minsta raden med bokstäver en person kan noggrant läsa används i kombination med distansera personen är stående i diagrammet att beräkna hennes Snellen fraktion, en mätning av vision (genomsnittliga vision är 20/20: en person kan läsa raden "20" för bokstäver medan ständiga 20 fot från diagrammet.) Bokstäverna på ett Snellen diagram är en special, Snellen-specifika typ och storlek, men de kan återges korrekt använda standardteckensnitt poäng.

Instruktioner

• Använd följande diagram för att erhålla teckenstorlek (pt, eller punkt) motsvarigheter till Snellen bokstäverna. Mätningen i fötter före teckensnitt storlek representerar hur nära en person med genomsnittliga vision förväntas stå för att göra bokstäverna. 70 fot (152 pt) 60 fot (130 pt) 50 fot (108 pt) 40 fot (87 pt) 30 fot (65 pt) 20 fot (43 pt) 15 fot (33 pt) 10 fot (21 pt) 7 fot (15 pt) 4 fot (9 pt)

• Använd den "Courier New" font till närmast ungefärlig Snellen unika teckensnitt. Observera att även ett korrekt skalad Courier New diagram är inte helt identisk med ett äkta Snellen diagram, men det är det närmaste ett enkelt gjorde diagram på en persondator kan komma.

• Använd verktyget kopplade i "Resurser" för att Visa Snellen bokstäver på skärmen skalas till exakt rätt storlek.