mynewspapers.net

Hur gör jag konvertera motorcykel riktad belysning till LED?Även om synlighet för andra förare är en viktig säkerhetsfaktor för någon bilist, är få känslig för andras okunnighet som motorcyklister. En LED blinkers uppgradering ersätter din lager glödlampor med ett rutnät av ljusa LED-lampor---mycket mer märkbar på natten än glödlampor. Dessutom använder många LED ljus kit en eller två rader av ständigt lysande glödlampor för att ge annalkande förare bättre indikation på att de tittar på en motorcykel och inte en bil med en billykta ut. Installationen är tämligen enkel---eventuellt några minuter om du har ett minimum av elektriska erfarenhet.

Instruktioner

• Ta bort blinkers lins skruvarna från båda sidor av din motorcykel med en skruvmejsel och dra av linserna. Dra i chrome reflektorn ur blinker huset; Använd en slitsad skruvmejsel och en vass tång pop trådarna utanför reflektorn. Följ den blinker stjälken tillbaka till din motorcykel kåpa och titta bakom kåpan där stjälkar bult på plats. Ta bort alla trim bitar du krävs för att komma åt insidan av kåpan och identifiera signal kablar.

• Dra signal kablar genom stjälkarna och i kåpan. Dra lampan ur reflektor huset och använda din vass tång för att bryta eller böja några vassa kanter eller flikar från resulterande hålet. Rengöra insidan av signal bostäder med en trasa och lite alkohol och ta bort stöd remsan från den dubbelhäftande tejpen på din LED rutnät. Feed LED ljus trådarna genom hålet i reflektorn och skjut reflektorn i bostäder.

• Mata trådarna i blinker stjälk röret tills de kommer ut inuti kåpan. Installera om reflektor/LED församlingen i blinker huset, placera linsskyddet tillbaka över den och installera om skruvarna.

• Följ ditt kit riktningar för ledningarna, som tråd färger och ändamål varierar beroende på program. Som ett exempel använder BMW en brun jordledning, ett par gula kablar för ständigt lysande parkering kretsen och ett par blå sladdar till intermittent blinkers lampor.

• Skjut medföljande wire kranen över cykeln ursprungliga konstant på ljus tråd och infoga motsvarande konstant på kabeln från din LED-ljus i andra sidan av skarven. Slå ned på bladet i centrum av skarven med wire crimpers att knyta två tillsammans och nära blade omslaget över bladet. Skär den överskjutande tråden från din cykel ursprungliga konstant på linjen, och wrap skarven från början till slut med eltejp att isolera det.

• Upprepa steg 5 med intermittent blå trådarna och marken ledningar, sedan upprepa igen med alla tre på den andra sidan av din kåpa. Installera inte resa bitar ännu.

• Vrid din cykel tändnyckeln till läge "På" och testa indikatorerna som vänster och höger. Installera om trim bitar om allt är väl.