mynewspapers.net

Hur gör jag jämför kreditkort bearbetning företag?Kreditkort bearbetning företag spela en viktig roll i driften av ett nätverk till exempel Visa eller MasterCard. De fungerar som mellanhänder i fonden överföringar mellan köpmän och kreditkortsutfärdarna. Medan vissa kortutgivare har sina egna kort-processing divisioner, är många processorer oberoende, specialiserade kreditkort bearbetning företag. I utbyte mot medel tjänsten de erbjuder, tjäna kreditkort bearbetning företag rabatt avgifter, vilket innebär en andel av vad kunden betalat handlaren. Rabatt avgiften dras från köpesumman, och resten är remitterad till handlaren.

Instruktioner

• Få broschyrer från kort-bearbetning tjänster du funderar. Många kreditkort bearbetning företag finns på marknaden och konkurrensen är intensiv. Företag pitch deras tjänster till butiker och Internet köpmän. Säljare kan gå in i din butik och försöka övertala dig att byta till deras tjänst. Om du är missnöjd med din nuvarande operatör, studera reklammaterial de lämnar till se om deras företag erbjuder bättre service.

• Jämföra kort-processing service funktioner och kostnader. Rabatterade avgifter är handlarens huvudsakliga kostnaden av att acceptera kreditkort. Hur företag priset dessa avgifter är en viktig fråga. Det finns andra avgifter och kostnader samt och varje kreditkortsföretaget kan ge en annan nivå av bekvämlighet. Till exempel, ovanpå den rabatt avgiften finns det en fast avgift på varje transaktion behandlas. Företag avgift också ofta en uttalande för ca £9 per månad, enligt allusiness.com.

• Testa företagets kort terminal dator innan du undertecknar ett avtal med företaget. Medan de grundläggande funktionerna i dessa maskiner är samma, variera maskiner från olika företag på det sätt de strukturera och presentera dessa funktioner. Se till att du och din personal är bekväma med den terminal som du vill använda. Kundservice är en annan viktig faktor när man jämför kreditkort bearbetning företag. Något fel på terminaler och tillgänglighet och kompetens av företagets tekniska support personal kan göra en skillnad i hur problem kan lösas.