mynewspapers.net

Hur gör jag hämta nycklar låst inuti en 2003 Toyota Rav4?Du har bråttom att komma till det stora mötet, eller att göra det i tid till din lunch dejt när du hoppa ur bilen och stänga dörren. Omedelbart inser du att du bara har låst dina nycklar inne din 2003 Toyota Rav4. Få saker kan förstöra din dag som låsa dina nycklar i din bil. När detta händer, du kan försöka hamna en tråd hängare eller ett liknande objekt i din dörr panel att låsa din dörrar, men detta är knepigt och inte alla vill riskera att göra någon skada till sin bil i ett försök att låsa sina egna dörrar.

Instruktioner

• Ring en bärgningsbil, din lokala polisen eller en låssmed. Alla tre har förmågan att få in i din bil utan att göra någon skada till Rav4 att hämta dina nycklar.

• Tala med företrädare på telefonen för att förklara att du har låst dina nycklar i bilen och behöver hjälp hämta dem. Uppge ditt namn, plats och typ av fordon du kör.

• Betala för de tjänster som tillhandahålls av tow truck företaget eller låssmed för att bryta in i din bil att hämta dina bilnycklar. Polisen kommer att göra detta gratis, men din 2003 Rav4 kan utrustas med mer teknisk dörr lås funktioner så är det en bra idé att ringa en professionell och undvika risken för oavsiktliga skador från en polis att sätta en tråd ner din dörrpanelen.