mynewspapers.net

Hur gör jag hämta musik från iMesh?

Hur gör jag hämta musik från iMesh?


Ladda ner musik säkert och lagligt på Internet är svårt utsikter i bästa. Du kan hitta flera tjänster som erbjuder låtar, men många kräver ett månadsabonnemang. iMesh är en tjänst som ger säkra, gratis och lagliga musiknedladdningar med ett säkert peer-to-peer nätverk för användning på din dator. iMesh ger dig också möjlighet att köpa enstaka låtar eller album som MP3s eller köpa en prenumeration där du kan använda din gratis låtar i MP3-spelare.

Instruktioner

• Hämta och installera iMesh.

• Registrera ett konto hos iMesh. Vid start iMesh för första gången, vill du spörjas till registren för en redovisa. Följ anvisningarna och slutföra iMesh nya kontoregistrering. För att manuellt registrera ett nytt konto, öppna iMesh och klicka på "Menu" i det övre högra hörnet, välj "verktyg" och sedan "Min Kontoinställningar".

• Sök efter musik att ladda ner. Öppna programvaran iMesh och klicka på "Sök" högst upp på sidan. Skriv vad du söker efter i rutan Sök dialog; Du kan söka med nyckelord, artist eller låttitel. Till höger om varje Sök är resultatet information om låten, inklusive alternativen för att få varje låt. Du kan ladda ner några låtar gratis eller köpa som en MP3- eller ringsignal.

• Bläddra för musik att ladda ner. Klicka på "Upptäcka" överst på sidan. Genom Discover, du kommer att kunna Visa nyutgivna musik, Visa populära album och låtar, Visa gemenskapens spellistor och kan bläddra för musik efter humör eller genre.

• Ladda ner musik till din dator. Klicka på "Ladda ner" till höger om de enskilda låtarna att ladda ner låten till din dator eller klicka på "Download" bredvid ett album och hela albumet hämtas och lagras på din dator. För att se var dina hämtningsbara filer lagras på datorn, i det övre högra hörnet klickar du på "Meny", klicka på "Verktyg" och sedan "bibliotek och nedladdningar"