mynewspapers.net

Hur gör jag hämta iTunes på en Samsung MP3-spelare?

Hur gör jag hämta iTunes på en Samsung MP3-spelare?


Har en Samsung MP3-spelare är ett bekvämt sätt att ha all din musik till hands. Dock, om du har iTunes musikfiler som du vill lägga på din Samsung MP3-spelare kan det vara ganska så uppenbart hur man gör så. Lyckligtvis, med bara några få justeringar, det blir lätt att få iTunes på din Samsung MP3-spelare. Allt du behöver för att uppnå detta är ett Windows-operativsystem som kör Windows Media Player, iTunes på din dator och din Samsung MP3-spelare och dess USB-sladden.

Instruktioner

• Öppna upp iTunes på datorn och hitta de låtar du vill ha på din MP3-spelare. Individuellt välja de låtar du vill, och högerklicka på låtarna. Därifrån, valde "Skapa MP3-Version." Efter att skapa MP3-versionen av sonen, stänga av iTunes.

• Öppna Windows Media Player och gå till "Arkiv" och sedan "Lägg till fil i biblioteket." Därifrån går du till iTunes katalogen (t.ex., "C:\Users\"Your namn"\iTunes\Library"), och välj de låtar du vill lägga till i din Samsung MP3-spelare MP3-version. När du har valt dina låtar, klicka på "Öppna" för att lägga till dem i Windows Media Library.

• Anslut din MP3-spelare till datorn genom att ansluta MP3-spelare USB-kabeln i MP3-spelaren och en öppen USB-port.

• Gå tillbaka till Windows Media Player och leta reda på "Sync" knappen längst upp i Windows Media Player. En "Sync" ruta öppnas till höger i Windows Media Player, där du kommer att lägga till låtar till din Samsung MP3-spelare.

• Hitta de låtar du lägger till din MP3-spelare i musikbiblioteket i Windows Media Player. Högerklicka på låten och välj "Lägg till synkroniseringslistan." Gör detta för alla låtar du vill lägga till din MP3-spelare.

• Klicka på knappen "Starta synkronisering". Låtarna läggs till din Samsung MP3-spelare. När låtarna har slutförts synkronisering för att koppla bort spelaren från datorn till MP3 spelaren, och njut av musiken.