mynewspapers.net

Hur gör jag finna hur många tomma platser är tillgängliga på United Airlines?

Hur gör jag finna hur många tomma platser är tillgängliga på United Airlines?


När du planerar en resa, kanske du hittar något som verkar vara det perfekta flyget men du kanske inte riktigt redo att boka den. Om detta händer, kan du vara bra att ta reda på hur många tomma platser kvar på flyget. Detta kan ge dig en indikation på hur länge det är säkert att vänta innan du bokar ditt flyg; om det finns endast två platser kvar, kan du köpa direkt, men om de flesta av planet är tom, du kanske har tid att överväga andra alternativ. Lyckligtvis är det ganska lätt att räkna ut hur många tomma platser finns kvar på United Airlines flygningar.

Instruktioner

• Direkt föredra webbläsaren till united.com (se resurser).

• Ange information för flyg du vill visa i avsnittet "Book Flight" till vänster på sidan. Om du är intresserad av antalet platser i endast en av stugor (ekonomi, Business eller First), Välj som stuga i den nedrullningsbara menyn. I annat fall låter du alternativet på ekonomi, standard. Klicka på knappen "Sök". Detta öppnar en sida som visar alla matchande flygningar.

• Välj flyg du vill ha och klicka sedan på fliken "Visa säten" bredvid flightnummer för din flygning. Detta öppnar ett nytt fönster som visar alla ockuperade och tillgängliga platser i kabinen du valde.

• Räkna antalet tillgängliga platser i denna stuga på denna flygning.

• Att se vilka platser finns i business kabinen, klicka på knappen "Ändra Sök" på vänster sida i huvudfönstret, sedan ändra stuga markeringen till "Verksamhet." Klicka på "Sök". Detta öppnar en annan sida med en lista över flygningar. Hitta ditt valda flyg igen och klicka på "Visa säten" igen. Här kan du Visa tillgängliga och ockuperade säten i Business kabinen. Räkna de tillgängliga platserna här. Också märka radnumren; vissa flygplan i Business stugan och den första kabinen är identiska.

• Klicka på knappen "Ändra Sök" igen och ändra kabinen från företag till först, klicka på "Sök". Hitta din flygningen igen och klicka på "Visa säten en sista gång för att se de tillgängliga och ockuperade platserna i första kabinen". Kontrollera om radnumren matchar radnumren för Business kabinen. I så fall bortse från de platser som du ser här. Om inte, räkna de tillgängliga platserna i första kabinen.

• Lägga upp antalet platser du räknas i varje stuga. Detta kommer att ge dig det totala antalet tillgängliga platser på planet.