mynewspapers.net

Hur gör jag ersätta som täcker trappa slitbanor?

Hur gör jag ersätta som täcker trappa slitbanor?


Däckmönstret av trappan är platt plankan du går på när klättring eller fallande en trappa. Kanske finns din slitna, målat eller målade en oattraktiv färg. Slet ut dem är dyra och tidskrävande, särskilt om du gör det själv. Lyckligtvis har trappa del företag den perfekt, snabb lösningen på problemet. Stair däckmönster covers som passar över befintliga däckmönstret, finns i alla typer av trägolv från röd ek till cherry, kan du spara tid, ansträngning och pengar.

Instruktioner

• Mät bredd och längd på varje slitbanan från topp till botten och skriva ner dem. Ingen två trappor är exakt likadana, särskilt om huset är gammalt och har bosatt sig under åren. Gå till din lokala hem - förbättring centrum och ordning slitbanan täcker. De finns i standardstorlekar, men du kan ha dem anpassade skär i butiken om du inte har en tablesaw. Markera varje trappa som det är klippt.

• Fläcken att ersätta slitbanor för att matcha lövträ i ditt hem. Borste fläcken på med en pensel och torka bort överskottet med en mjuk trasa. Var noga med att arbeta med träfibrerna, inte över den. Låt det torka enligt specs på kan. Slipa lätt mellan rockar och applicera så många skikt som du behöver för att få rätt färg. Avsluta med polyuretan att försegla trä mot repor och skrapmärken.

• Skär tillbaka varje gammal trappa slitbanan jäms med riser med en elektrisk sticksåg. Sopa upp sågspån och torka med en fuktig trasa.

• Tillämpa konstruktion lim på baksidan av nedre trappan trampa cover. Limmet levereras i fogtätning rör och är enkel att använda. Passar slitbanan över den gamla trappan och utöva påtryckningar i 30 sekunder. Slutför genom att Hamra i efterbehandling naglar 3/4-tums från varje kant. Gå vidare till nästa trappan, arbeta dig upp tills du når toppen.