mynewspapers.net

Hur gör jag en tårta med delfiner för en Baby Shower?

Hur gör jag en tårta med delfiner för en Baby Shower?


En baby shower är en underbar hyllning till nytt liv och moderskap. Nästan alla duschar har en kaka av något slag. De traditionella kakor med gravida kvinnor eller barn kan dock vara något generiska. För en out-of-the-box stil kaka, gör en hemmagjord tårta med delfiner för att fira ankomsten av den nya bebisen. Denna kaka är enkel att göra, och gästerna kommer att uppskatta de ansträngningar som gick in i att göra en hemmagjord tårta.

Instruktioner

• Baka en av kakan blandar enligt paketet riktningar med vatten, olja och ägg. Ställ blandningen i en 9 tum-av-13 tum pan. Koka moset tills fjädrande vid beröring och lätt brynt, vanligtvis mellan 20 och 30 minuter.

• Vik aluminium folie över tre gånger i en tum tjocka strimlor. Lina nederkant aven andra pannan med aluminiumfolie. Rita konturerna av två eller tre delfiner hoppa in och ut vatten på en bit papper med en penna. Se delfiner ca 4 tum lång.

• Forma folien remsor att matcha dolphin konturerna på papper. Folien ska nu se ut cookie fräsar formad som delfiner. Placera en bit bakplåtspapper i pannan och spraya med matlagning spray. Spraya insidan av dolphin ramar med matlagning spray också. Placera folie konturerna inuti tårtform. Häll försiktigt kaksmet inuti dolphin formerna tills de är fulla.

• Placera pannan i ugnen och koka tills fjädrande och ljust brunt. Detta kan ta mindre än 20 minuter på grund av den lilla storleken på dolphin formerna. Låt båda kakor att koka i en timme. Svalna, flytta den platt tårtan till tårta tallrik med spateln.

• Frost längst ned på den första tårtan med blå glasyr, eller du kan använda rosa om barnet är en flicka. Dra delfinen kakor från folie wrappers försiktigt och placera dem ovanpå kakan i vilken design du vill ha.

• Frost blå för en pojke eller rosa delfiner för en flicka. Om du vill kan kan du frost delfiner grå eller några andra naturliga färg och inkluderar ett dekorativt meddelande som meddelar ankomsten av barnet. Dekorera resten av kakan som önskas.