mynewspapers.net

Hur gör jag en Predator Halloween kostym?

Hur gör jag en Predator Halloween kostym?


Rovdjur har varit en mycket-älskad filmen skurk sedan han först fyrkant mot Arnold Schwarzenegger i 1987 klassiska "Predator". Hans arachnid-liknande utseende, främmande rustningar och vapen gjorde honom till en av de mest skräckinjagande utlänningar att komma ut i Hollywood. Efter så många uppföljare gör rovdjur en omedelbart igenkännlig ämne för en Halloween-kostym. Köpa en Predator kostym för Halloween kan vara extremt dyrt. Lyckligtvis, att göra en Predator kostym är inte alls svårt.

Instruktioner

• Ta peruk och separera håret i delarna 1/2 tum tjock. Håll hårstråna ihop genom att Linda loopar eltejp runt varje strand. Skär 6 - till 8-tums bitar av tejp med saxen att göra slingor. Börja vid basen av peruk och göra en slinga varje 3 inches tills du kommer till slutet av strand. Loop en bit eltejp runt slutet av strand. Upprepa för varje hårstrå. Spraya på utsidan av peruk med matt svart sprayfärg. Låt sitta tills det är torrt.

• Skär en bit eltejp så länge som det tar för att springa från ena sidan av målvakten masken till den andra. Placera bandet så att det går från ena örat till det andra och täcker lite mindre än toppen av ögat hålen i Målvakts mask. Skär fyra till sex fler bitar av eltejp som är lika lång som pannan på masken. Placera dessa överlappar varandra, var och en ungefär 1/4 tum högre på masken än den det är överlappande. Detta kommer att förändra masken för att ge det Predators signatur panna och smala öga hål. Spraya masken med stål färg färg. Låt torka.

• Sprayfärg kartong med stål färg. Står längre bort från papp och spraya kartong helt kort med matt svart färg att ge silver ett ljus-dammas eller oljig utseende. Detta kommer att vara den arm och ben pansringen. Detta kommer att ge det en nedsmutsad eller äldre utseende.

• Sätt på din svart tröja och byxor. Sätta på dina stövlar och hugg byxa benen in dem. Lägg en bit av din kartong pansar på benet, börjar precis ovanför fotleden och stoppa nedanför knäet. Linda två remsor av tejp runt toppen och botten av styrelsen, fästa den på benet. Göra samma sak med andra benet. Gör samma sak för dina armar, att hålla pansar remsorna på utsidan av underarmarna.

• Sätta peruk på du huvudet och mask i ansiktet. Sätta på din svarta handskar.