mynewspapers.net

Hur gör jag en hylla Mixer lyft?

Hur gör jag en hylla Mixer lyft?


En monter mixer är ett viktigt redskap i köket men kan bidra till trängseln på din bänkskiva. Installera en hylla mixer i ett skåp under counter toppen är ett smart sätt att åtgärda problemet. Denna helg projekt gör att du har enkel tillgång till din mixer utan att ta upp utrymme på din räknare. Du kan också använda hylla hissen för andra små apparater som mixers och matberedare.

Instruktioner

• Skär två 24-tums bitar av 1-av-6-tums pine styrelse. Sand ojämna kanter med sandpapper. Det här exemplet kommer vi att arbeta med skåp 14 inches bred och 24 inches djupt.

• Rumpa ett av de 24-tums furu med undersidan av bänkskiva så det går djupet i skåpet till vänster. Säkra furu till skåpet med 1 1/2-tums träskruvar på 6, 12 och 18 inches. Upprepa på höger sida av skåpet med återstående pine lappa.

• Mäta ner från undersidan av det kabinett 4 1/2 inches och göra en markering på vänster sida pine bit 3/8 tum i från ansiktet av skåpet. Mäta ner 4 1/2 inches och göra en markering på pine bit 11 3/8 inches från ansiktet på skåpet, går mot baksidan av skåpet. Placera en nivå mellan båda markerar; gör en linje mellan de två varumärkena använder nivån så att linjen är rak. Upprepa processen på höger sida.

• Använd en 3/32-tums borr för att förborra hål på markerar du gjort på pine styrelser. Borra hål 1/2 tum djup.

• Justera mitten hålen av hylla lift fästet med förborrade hål i pine styrelse. Använda 3/4-tums trä skruvar för att fästa fästet till pine styrelse. Borra skruvarna genom återstående hålen i fästet. Upprepa för den andra pine styrelse och fäste.

• Mät avståndet mellan de två tillsammans. Ta denna mätning och subtrahera 1 1/4 tum. Till exempel skåp är mätning mellan hakparenteserna 12 inches. Om du subtraherar 1 1/4 inches, får du 10 3/4 inches. Denna mätning kommer att bredden på hyllan för din mixer.

• Skär en bit av 3/4-tums MDF till 10 3/4 inches bred och 20 1/2 inches djupt. Slipa inte MDF eftersom det inte är trä men ett kompositmaterial. Detta kommer att vara din hylla.

• Placera hyllan på fästena av hissen. Linje hyllan med parentes. Använd 24 1/2-tums trä skruvar för att fästa hyllan i fästena från undersidan av fästet. Fästa skruvarna i omväxlande ordning, genom att fästa en skruv till högra fästet sedan vänster hakparentes tills du bifoga alla skruvarna.

• Kontrollera om hissen fungerar korrekt. Plats mixer på hyllan.