mynewspapers.net

Hur gör jag bygga MTX 12 Blue Thunder högtalarlådor?

Hur gör jag bygga MTX 12 Blue Thunder högtalarlådor?


MTX Blue Thunder extrema subwoofers är komponent högtalare finns i storlekarna 10-tums och 15-tums, samt 12-tums diameter. Alla är utformade för bil ljudsystem. Blue Thunder subwoofers finns med 4 och 8 ohm impedans. 12-tums MTX Blue Thunder talaren har makt hantering kapacitet 500 watt, och är utformad att utföra i stort sett alla inhägnad--ventilerad, förseglade eller bandpass. MTX serien kännetecknas av dess svart gjuten aluminiumram och extrem hållbarhet och effektivitet.

Instruktioner

• Dokumentationen MTX som kommer med talaren att fastställa specifikationerna för subwoofern. Varje subwoofer design kräver en specifik storlek låda för att fungera korrekt.

• Skär MDF panel till storlek med pusslet. I slutet av skärande, kommer det att finnas en nedre panelen, en baksida, två slutet paneler, en övre panelen och en subwoofer montering panel. Beroende på storleken av design, kan en bit extra slutet-storlek skäras för en invändiga stag.

• Skär subwoofern öppna panelen där subwoofern kommer att monteras. Beskriva den talaren på träets yta först öppna av spåra högtalare diameter med en penna eller märkning penna.

• Klipp en öppning i MDF för terminal cup som ger de till en förstärkare. Detta är vanligtvis baksidan för fordonet subwoofer.

• Torr-fit ändarna och övre och nedre delar av MDF. Predrill skruvhål i MDF före limning att ytterligare säkra avsnitten. Sedan limma dessa avsnitt tillsammans med rikliga mängder av lim och skruva in eller skruvar så lufttäta förseglingar.

• Koppla högtalare terminal koppen inom öppningen för det i baksidan av panelen med eller skruvar.

• Täta alla inre lederna i rutan med silicon täta, och rutan åt sidan för att bota i 12 till 24 timmar.

• Fäst panelen subwoofer montering till större låda. Om du använder dubbla subwoofer högtalare, installera en invändiga stag innan du ansluter denna panel. Limma panelen till rutan, då ytterligare befästa den med hjälp eller skruvar. Täta sömmarna den här panelen genom högtalaren öppna och låt täta botemedel för 12 till 24 timmar.

• Anslut subwoofern högtalaranslutningarna terminal till anslutning terminal flikar med högtalarkabeln.

• Montera MTX 12-tums högtalaren i dess cutout utrymme. Koppla subwoofer med plåt skruvarna. Du kan också köra en pärla för torkning av icke täta i ytterkanten korg för att ytterligare säkerställa en lufttät tätning. Göra sista anslutningar till förstärkaren med högtalarkabeln.