mynewspapers.net

Hur gör jag beräkna verkligt marknadsvärde egendom i en skilsmässa?

Hur gör jag beräkna verkligt marknadsvärde egendom i en skilsmässa?


Skilsmässa är inte en lätt process, särskilt när du har egendom som skall bedömas för att ge parterna en skälig andel av fastighetsvärdet. Få en uppskattning av det verkliga marknadsvärdet av en fastighet kan vara en process med advokater och värderingsmän, men värt de pengar som spenderas på proffs. Alla värden för marknaden är uppskattningar tills en professionellt licensierad värderingsman är klar en inspektion av din fastighet till åsnor marknaden värdet sant.

Instruktioner

• Start genom att gå på din länets hemsida. Leta upp din egendom värderingsman länk. Klicka på länken.

• Typ i din skifte husnummer, namn eller adress att söka på county värderingsman webbplatsen. Ditt paket nummer är en uppsättning tal skrivna på din Deklarationsblanketter för länet.

• Skriv ner eller skriva ut ditt uppskattade bedömning (bedömt) värde för ditt hus och hålla den på filen. Det kan också kallas marknadsvärde. Värdet på egenskapen är vad county uppskattningarna vad ditt hus kan det vara värt.

• Sök din lokala National Association of Realtors webbplats att jämföra försäljning värdena av hem liknar kvadratmeter, antal rum, bad och mark storlek i din kommun. Inte gå mer än tre mil utanför ditt område. Tre mil är det maximala avstånd trädgårdsanläggare kommer att jämföra för hus värden om du inte är i en rural gården county.

• Ta median beloppet och jämföra den med din county assesed värde uppskattning.

• Kontakta en licensierad värderingsman för en officiell värdering. Värderingsmän använda en viss formel för att beräkna bedöma värdet av ett hus, med beaktande av andra egenskaper, mark och grannskapet justeringar, samt andra faktorer. "Varje part bör ha en oberoende värdering från olika företag. Båda bedömningarna kanske inte lika mycket. Inte lita på ena partens bedömning enbart,"påstår T. Shipp av HSBC: s lån konsolidering Center i Tampa, Florida.

• Kontakta din advokat att fil pappersarbete och komma överens om ett skäligt marknadsvärde fastigheten i din skilsmässa.