mynewspapers.net

Hur gör jag bänk bågar för bröllop?

Hur gör jag bänk bågar för bröllop?


Kyrkor har ofta strikta regler för hur du får dekorera i gången för ditt bröllop. Bänk bågar är en enkel men ändå elegant sätt att dekorera i gången utan att använda något som kan skada bänkarna, så de används ofta för bröllop inredning. Gör din egen bänk bågar för ett kostnadseffektivt och enkelt sätt att göra ditt bröllop vackra.

Båge material

Hur gör jag bänk bågar för bröllop?


Bänk bågar kan göras från många olika typer av material, såsom band, tyll eller organza. En bänk båge kan vara så enkelt som en stor rosett eller så avancerade som en mångbottnad båge med blommor bifogas. Det är bäst att använda ett material som är lite stel så att fören kommer att hålla sin form när den är knuten. Material med tunna ledningar på kanterna som fungerar bäst. Varje båge kommer att ta minst 4 varv av material.

Kopplingsförbehåll fören

Hur gör jag bänk bågar för bröllop?


Börja med att koppla 3 till 4 varv av material från spolen men skär inte. Ta slut närmast rullen och göra en loop. Twist i slutet av slingan och håll den med ena handen samtidigt som du sedan använder en lika stor del av material för att göra den nästa slingan. Gör sex loopar, ta hand vrida ändarna på varje slinga och samla dem med en hand innan vi går vidare till nästa. Knyt ändarna tillsammans med en metall twist slips eller blommig tråd, då skär bågen från spolen.

Individanpassning

Hur gör jag bänk bågar för bröllop?


När din båge är gjort, kan du lägga extra inslag. Bifoga färska blommor som matchar din brudbukett, spraya ett tunt lager med glitter på bågen eller koppla andra artiklar som fjärilar eller fjädrar att matcha utseendet på ditt bröllop. Du kan också lägga till en prydnad till centrum av varje båge.

Fästa fören till Pew

Hur gör jag bänk bågar för bröllop?


Några kyrkor kan inte du lägga band på sina bänkar. I stället köpa några bänk båge klipp från en farkost butik. De fäster vid sidan av pew och gör att du kan hänga din båge utan med tejp. Dessa klipp finns i en mängd olika stilar och färger, inklusive tydliga. Praktiken klippning fören till pew före bröllop att se till att det fäster ordentligt.