mynewspapers.net

Hur gör jag använda asfalt bältros över isen & vatten sköld på låg Pitch tak?

Hur gör jag använda asfalt bältros över isen & vatten sköld på låg Pitch tak?


Asfalt bältros är en vanlig form av takläggning används över hela landet. De finns i många olika färger med olika garantier. Vissa bältros är tredimensionell, medan andra är 3-tab. installera asfalt bältros är ett jobb som normalt avslutas av entreprenörer. Dock kan det ske genom erfarna husägare. Is och vatten sköld används för att förhindra läckor under kraftiga regn och vintersäsongen. Installera detta under bältros är vanligt på någon typ av tak med låg tonhöjd.

Instruktioner

• Mäta storleken på taket för att avgöra hur många buntar av bältros kommer att behövas. Multiplicera längden med höjden att få den totala kvadratmeterantalet. Tre buntar av bältros är oftast en square eller hundra kvadratfot.

• Rulla ut taket kände över vatten och is sköld horisontellt, överlappande tre inches. Filten finns i tre fot avsnitt och är spridda över hela området av taket. Bifoga det till vattnet och isen sköld med T-50 häftar 3/8 tums. När det första avsnittet rullas, fortsätta med den andra delen, överlappande tre inches och fästa den på samma sätt. Flytta upp taket på exakt samma sätt tills hela området har täckts.

• Börja längst ner till vänster i taket och installera starter bältros. Spika fast bältros över den hela takfot på varje sida av taket. Tillåta en överhäng av 1/4 tum för att förhindra läckage. Dessa bältros är oftast 9 inches bred.

• Spik ner den första full storlek singel på nedre vänstra sidan av taket överhängande 1/4 tum. Detta är den första kursen. Skär 8 inches från en full singel med en mattkniv att göra en som är 29-inches lång för huvudrätten. Spika det ner över den första singel med vänstra sidorna även. Skär en singel 23 inches för den tredje kursen och använda de återstående 14 inches för fjärde kursen. Spika fast en 8-tums bit för femte och sista kursen. Fortsätt med detta tills du kommer upp i taket. Se till att lämna 5 inches för ridge bältros på toppen.

• Skär en singel för att passa runt taket ventilen överst och spika det ner. Installera ridge cap bältros överst i taket går över på samma sätt som andra bältros installerades. Gå över det hela området av taket och täta över några spikar som sticker från bältros.