mynewspapers.net

Hur gör jag ändra hur många ringar tills min röst Mail Box plockar upp på min Verizon telefonen?

Hur gör jag ändra hur många ringar tills min röst Mail Box plockar upp på min Verizon telefonen?


Verizon Wireless gör att du kan justera hur länge telefonen tar för att gå till röstbrevlådan. Företagets kundtjänst kan göra justeringar för dig. De kommer att justera hur lång tid kommer telefonen ringer innan du går till röstbrevlådan, som i sin tur kommer att ändra antalet enskilda ringar.

Instruktioner

• Samtal Verizon Wireless kundservice. Följ anvisningarna för att tala med kundtjänst personligen.

• Meddela kunden representant som du vill justera hur lång tid det tar för telefonen att gå till röstbrevlådan. Företaget kommer inte att förlänga din ring tid senaste 29 sekunder eftersom den börjar debitera dig för extra minuters användning på 30 sekunder. Det finns ingen minsta ringen tid innan telefonen sparkar till telefonsvararen.

• Testa din telefon genom att ringa ditt nummer från din hem linje. Räkna de ringsignaler som det tar för att gå till röstbrevlådan. Det ska matcha de justeringar kundtjänst via telefon.