mynewspapers.net

Hur gör jag alternativa Square & runda bröllop kakor?En dröm bröllopstårta har inte nödvändigtvis nivåer som är alla samma form. Alternerande fyrkantiga och runda nivåer kan krävas av design, och lyckligtvis kräver ingen mer ansträngning än stapling nivåer som är alla samma forma. I båda fallen är rätt stöd av alla nivåer nyckel. Kaka kartonger kan köpas med dekorativa folie eller spetsar beläggningar. De kan även dekoreras i efterhand så att de samordnar med kakan, så länge du dekorera innan du placerar nivåerna av kakan på dem.

Instruktioner

• Välj tårta kartonger som finns motsvarande storlekar och former för varje nivå av kakan. Placera kartonger ovanpå varandra och centrerar dem, sedan markera centrum av stacken. Skär ett 3/4" fyrkantigt hål i centrum av varje kartong.

• Mäta höjden på varje fullt frostat tier av kakan. Skär längden på pluggen till den kombinerade totala höjden av kaka nivåer minus halv tum, sedan skära ändarna så att de taper till poäng. Använd sandpapper för att jämna dem fullständigt, och skölj pluggen under rinnande vatten för att avlägsna alla sågspån.

• Skjut kaka nivåer på deras motsvarande tårta kartonger. Placera den nedre nivån på disken och sedan sticka pluggen direkt in till centrum.

• Plocka upp den nästa nivån av tårta och dess kartong. Linje hålet i kakan kartong med toppen av pluggen. Skjut nivån av kaka smidigt och stadigt ner pluggen, så att det Bon prydligt ovanpå den första nivån.

• Upprepa justering och Dymling monteringen förlopp med återstående nivåer. Åtgärda eventuella fläckar eller utsmetat bläck som kan uppstå i församlingen med extra glasyr.