mynewspapers.net

Hur goldfish mate?

Hur goldfish mate?

Att veta tecken

För att förstå hur goldfish mate är att förstå deras mognad. Vanligen könsmogna guldfiskar nio eller så månader efter födseln. Du kommer att märka hanarna jagade och stöta honorna under denna tid. Män Visa brukar tecken på att de är redo att para genom vita knölar som visas på deras fenor, känd som avel tuberkler. Honorna få brukar lite större, ett tecken på att det finns ägg närvarande.

Parning processen

Vattentemperaturen är också viktigt under denna tid. Bör vattnet vara minst 18.3 grader C. Honan kommer att leka sina ägg med den manliga nära bakom att befrukta dem under parning. Nästa, ta bort föräldrarna till en annan tank så att ägg kan kläckas utan att bli uppäten. Baby Artemia är ett bra komplement under denna process.

Den nya tilläggen

Den nya goldfish börjar att ta form i en till två veckor. Du vet de befruktade som eftersom du ser små svarta punkter i äggen. Observera att vattnet. Alger är bra eftersom det kan betraktas som ett naturligt livsmedel för fisken. Ge dem ungefär tre månader och märker du färg ändras. Därifrån, mata dem och byt vatten regelbundet.