mynewspapers.net

Hur gå ner i vikt genom att bränna mer kalorier än fattas i

Hur gå ner i vikt genom att bränna mer kalorier än fattas i


Tänk på att du inte behöver bränna så många kalorier som du förbrukar för att gå ner i vikt. Till exempel, om du äter 1200 kalorier per dag, bör du veta att mycket av detta bränns av kroppen att utföra grundläggande funktioner, såsom matsmältning, andning och flytta runt. För vikt förlust räknas dessa kalorier inte, eftersom de bränns redan av din egen kropp. Du ska bara fungera på bränna några extra sådana.

Instruktioner

• Beräkna din Basal Metabolic Rate eller BMR. Detta är den grundläggande mängden kalorier som kroppen behöver för att överleva. Du kan göra detta med en miniräknare, som den tillgängliga på webbplatsen passar klocka. Ange din längd, vikt, kön och ålder. De nummer som följer är mängden kalorier du behöver bara för att hålla din kropp arbetar, och du bör inte äta mindre än så.

• Håll en matdagbok för en vecka för att se hur många kalorier du äter. Observera mängden kalorier du äter över de som behövs för att upprätthålla din grundläggande ämnesomsättning. Detta är det belopp du kommer att behöva bränna genom motion. Beroende på dina matvanor, kan detta vara bara några hundra eller mer än ett tusen extra kalorier.

• Skapa en träningsplan som omfattar både inomhus och utomhus aktiviteter. Detta kommer inte bara ge dig alternativ beroende på vädret, men det ger även ett komplett träningspass riktar sig till alla dina muskelgrupper. Lägg till några vikt utbildning också.

• Välja aktiviteter som bränner mest kalorier. Till exempel bränna kör och vandring mer kalorier än promenader, enligt NutriStrategy. Den genomsnittliga 70kg(155lb) som bränner 352 kalorier gör skonsamma aerobics men bränner 598 kalorier gör steg aerobics. Bergsklättring bränner 774 kalorier per timme, medan Kickboxning bränner 704.

• Motion varje dag. Om du inte har tid för 60 minuters träning varje dag, dela upp den i flera kortare pass. Ta en 15-minuters promenad under din lunchrast, göra jumping jacks medan du tittar på din favorit TV-show och hopprep med barnen. På dagar när du inte har en massa energi för ett intensivt träningspass kan göra ett längre en. Gå med en måttlig hastighet på 5kph(3mph) i två timmar och du bränner 232 kalorier, samma som med 30 minuter att köra.