mynewspapers.net

Hur Fyll burkar sprayfärg

Hur Fyll burkar sprayfärg


Du behöver inte kasta bort det tomma sprayfärg kan som fungerade perfekt. Du kan i stället fylla den färg kan genom att överföra färg från en annan burk med färg. Också, om du har någonsin velat blanda två färger för att skapa din egen personliga färger, överföra färg från två sprayfärg burkar kan hjälpa dig att nå din nya blandning. Även om det kan vara lite rörig, är påfyllning sprayfärg burkar en snabb process.

Instruktioner

• Sätta Tom sprayfärg kan i en frys och låt det sitta i minst en timme. Samtidigt som färgen kan frossa, ta bort toppen ventiler från två burkar Gumout Carb + Choke renare, som finns på någon hårdvara eller big-box store. Även om ventilerna är det enda som behövs från förgasaren renare, kan du fortfarande tillbaka dem och använda renare för andra ändamål. Se till att din kan av renare kommer med en liten, tunn spray halm, som det behövs för att överföra färgen. Ventilerna bör komma ut genom att helt enkelt dra med en liten mängd kraft.

• Ta bort den sprayfärg kan ur frysen när den är helt frusen och plats en av de renare ventilerna på toppen av frysta sprayfärg kan. Du kommer att se att det passar perfekt. Sätt in spray stråna i sidan av ventilen. Plats andra renare ventilen på toppen av rumstemperatur sprayfärg kan och sätt in den andra sidan av spray stråna i sidan av ventilen. Två sprayfärg burkar nu vara vänd mot varandra med halm i mellan, ansluta två.

• Tryck ner topparna på båda ventilerna på samma gång, som om du besprutning färg med både burkar. Färgen från varmt kan ganska smidigt kommer att flöda in i frysta kan. Fortsätt tills alla färgen från varma kan har överförts. Om färgen inte rör sig snabbt in i kall kan, din sprayfärg kan får inte frysas nog och du bör börja om.

• Ta bort ventilerna från topparna på burkar och tvätta dem med varmt vatten och tvål innan paint drys. Du kan använda både halm och ventilerna igen när du vill fylla på ett annat sprayfärg kan.