mynewspapers.net

Hur fungerar under-skåp belysning?

Hur fungerar under-skåp belysning?


Under-skåp belysning används oftast i köket. Det fungerar genom att sikta ljuset direkt på din bänkskivor, vilket eliminerar skuggor, vilket gör din matlagning och matlagning ytan mycket lättare att se. Under-skåp belysning är också lockande, särskilt när ihopkopplade med bänkskivor som innehåller naturliga ämnen. Under-skåp lampor är också ganska lätt att installera. Dessutom kan de användas i garage för att lysa upp arbetsutrymmen i badrum och under tvätt skåp också.

Typer av under-skåp belysning

Under-skåp belysning spänner från modern, institutionella lamporna (även hänge och på ett spår) till klassiska runda "hockey puck" lampor. De senare är fortfarande det mest populära valet, enligt Hem remodeling webbplatser, på deras enkel installation och låg profil och kostnaden. Dessutom kommer små, runda under-skåp belysning också i batteridrivna olika, vilket innebär att små transformatorer inte behöver installeras. Detta beror mest låg spänning under-skåp lampor använder 12 volt elektricitet i en likström, som skiljer sig från den vanliga 120-volts hushåll växelströmmen. Under-skåp belysning ska installeras så att varje 25 till 30 inches av mot rymden är upplyst av en lampa. Belysningen bör inte kunna ses när man står i köket. Om du kan se dina lampor sticker ut från under skåpen höljet, kan du behöva installera en botten trim på ditt skåp att dölja lamporna.

Du installerar under skåp belysning

Det är bäst att anlita en elektriker om du planerar att använda elektriska under-skåp lampor. Elektrikern kommer att installera de transformatorer som nämns i avsnitt 2 (förmodligen i en närliggande skafferi eller garderoben), samt löpande ledningarna från varje ljus längs botten av skåpen. Du kan även be din elektriker att koppla dem så att de startar när du slår på de huvudsakliga kök lamporna. Batteridrivna under-skåp lampor har antingen små skruvar som tillåter dig att skruva in dem direkt i botten av skåp, eller (oftare) tejp. Bara skala stöd bort tejpen och tryck på ljus fast på botten av skåpet. Batteridrivna ljus, men måste vara påslagen en i taget.