mynewspapers.net

Hur fungerar Miracle Gro?

Hur fungerar Miracle Gro?


Miracle Gro ger mineraler och näringsämnen till en växtens rötter. Miracle Gro är ett enkelt sätt att bibehålla friska hem trädgård växter, men det är farligt om över tillämpas.

Innehållet

Miracle Gro består av främst kväve, ammonium och mineraler som ger en rik grund för växtligheten. Järn, koppar, mangan, molybden och bor i Miracle Gro är jord kosttillskott som växter upptag genom födosök rötter.

Ansökan

Miracle Gro kan användas på matjord och vattnas eller direkt blandas i en växt jord för snabb absorption. Näringsämnen och kemikalier är syntetiskt framställda av växternas rötter så gödseln måste nå botten av roten struktur.

Fördelar

Miracle Gro arbetar för att ge växterna näring de behöver för att växa friska utan mycket markberedning. Miracle Gro kan läggas efter omplantering, så behövs ingen inledande jord arbete för växtskydd.

Ekologisk Miracle Gro

Miracle Gro har också ett organiskt gödselmedel linje som fungerar för växternas tillväxt genom att erbjuda långsam-släppt näring till växter. Ekologisk Miracle Gro använder inte skadliga kemikalier och fortfarande befruktar växter effektivt.

Expert insikt

Miracle Gro måste tillämpas noggrant för att undvika att bränna rötterna. Surhetsgraden i Miracle Gro kan lätt orsaka skada om den tillämpas alltför ofta eller i för stor en DOS.