mynewspapers.net

Hur fungerar Kirby Shampooer

Hur fungerar Kirby Shampooer


Kirby shampooer är faktiskt en schamponering fästsystem som du kan ansluta till din vanliga Kirby vakuum. Schampo skapas ett skummande mattan schampo som lägger över din smutsiga matta, och det sedan använder en borste att ta bort smutsiga skummet. Till skillnad från vanliga shampooers, Kirby shampooer suga inte din matta med varmt vatten, och det suger inte upp det smutsiga vattnet.

Instruktioner

• Dammsug mattan tre gånger med regelbundna Kirby vakuum att avlägsna så mycket smuts som möjligt. Lossa vakuum påsen genom att dra bort påsen munstycket.

• Sätt in borsten i kolhållaren shampooer fackets och lägre skölden över borsten. Vrid bälte lyftare på framsidan av Kirby vakuum tills främre munstycket lossnar. Skjut lossade munstycket över borste sköld och vrid bälte lyftare tills den klickar på plats.

• Tryck på lyft pedalen på Kirby ända att höja dammsuga så högt som det går. Tryck munstycket tillbaka på plats på framsidan av Kirby, och slå bälte lyftare för att låsa den på plats.

• Shampooer på behållaren till din önskat maxstrecket och lägga till den motsvarande kopp av Kirby schampo. Exempelvis om du fyller tanken till den första raden, lägga till en kopp av schampo. Om du fyller det till den andra raden, lägga till två koppar. Tryck tank munstycket i vakuum påse munstycket på Kirby tills tanken fästs på plats.

• Tryck på ena änden av shampooer slangen i främre hålet av behållaren och tryck i andra änden av slangen i hålet på shampooer facket bifogas främre munstycket. Trampa på pedalen för Kirby till lägre dammsuga hela vägen till golvet.

• Slå på Kirby och öppna shampooer tank ventilen tills tjockt vitt skum börjar fylla facket. Dra Kirby över mattan långsamt att fastställa skum, arbetar i 4-fot med 10-fots sektioner. Nära sitta tank ventil och Låt skummet i tre minuter.

• Dra Kirby över skummat områden efter tre minuter. Borsten kommer slå dirty skum och vatten i vakuum och sätta in det i frontfacket. Töm brickan när du rengör varje 4-fot med 10-fots avsnitt. Upprepa den skum ansökan, tre minuter vänta och skum borttagningsprocessen tills du har rengjort hela mattan.