mynewspapers.net

Hur fungerar en flytande Hand tvålpump?

Hur fungerar en flytande Hand tvålpump?

Flytande tvål

Flytande handtvål eliminerar röran och spridning av bakterier som kan komma med dela bar tvål. Offentliga resten rum använder ofta en vägg tvålpump där en påse med flytande tvål infogas. Fördelaren kan enkelt fyllas. För hemmet är liten fristående pump dispensrar tillgängliga. De är antingen glas eller plast flaskor med en pump. Dessa kommer i en mängd tvål dofter och dispenser mönster, och kan fyllas.

Kommersiella Dispenser

Kommersiella hand tvål dispensrar kommit i olika stilar. En populär stil är en rektangulär plastlåda som hänger på badrummet väggen. På framsidan av boxen tappar öppen, så att påsen med tvål för att införas. Påsen med flytande tvål har ett utskjutande munstycke på nedre delen av påsen, som sticker ut från rutan när locket är stängt. Rutan dispenser har en mekanism som tränger påsen när spaken på rutan dispenser skjuts. Detta tryck tvingar tvål att flytta ut ur munstycket.

Pump Dispenser

Vissa kommersiella hand Tvålautomater fungerar på samma princip som den hem dispensern. Pumpen på dispensern är kopplad till en slang som kör in i tvål. När pumpen trycks, skjuter luft och tvål ur röret. När pumpen släpps, dras tvål upp röret, sugande tvålen upp röret och ur pumpen tapp.