mynewspapers.net

Hur frysa Sangria

Hur frysa Sangria


Sangria är en fyllig punch med vin, bitar av färsk frukt, naturliga sötningsmedel som honung eller orange juice och olika kryddor. Anpassa smaken av sangria genom att blanda i apelsiner, citroner, limefrukter, äpplen, bär, persikor och ananas. Du kan också lägga till inslag av annan alkohol, till exempel brandy eller triple sec. Även om sangria är vanligtvis hälls i en tillbringare över is, kan du frysa den fruktiga drycken för att skapa kalla drycker för varma sommaren, gemenskap.

Instruktioner

• Se 1 gallon sangria enligt din smak, kombinera rött vin, sötningsmedel, kryddor och andra andar om du önskar. Lägg inte till färsk frukt på denna punkt.

• Infoga en 2-gallon zip-top frys påse i ytterligare en att skapa ett säkert frysfartyg. Placera påsen i en skål eller diskbänken för att skydda din bänkskiva från spill. Häll sangria i påsen. Blanda i en 354ml burk tinade frysta limeade eller apelsinjuice, tillsammans med en 2-liters flaska citron-lime eller enkelt kolsyrade läsk föredrar du fizz.

• Zip upp i fryspåsar att skapa säkra tätningar. Placera påsen i en frys i 24 timmar.

• Ta påsen ur frysen minst en timme före servering sangria för att förvandla till slush. Häll den slaskiga sangria i en 2-gallon glas tillbringare.

• Skär eller skiva färsk frukt och blanda bitarna i sangria slush innan du serverar den.