mynewspapers.net

Hur för att skära raka sidan fransar

Hur för att skära raka sidan fransar


Frans, även känd som bangs, kan bidra till att mjuka upp utseendet på en frisyr eller lägga till dimensionen i den. Frans kan också komplettera en ansikts form. Sidan Frans är ett bra alternativ för någon med ett runt ansikte som vill att det ska se lite mer smal. Ovala ansikten kan oftast bära sida fransar eller en full Frans. Trimning Frans hemma kan spara tid och pengar. Eftersom Frans verkar växa snabbt, kan att lära sig trimma den hemma vara värdefulla.

Instruktioner

• Avsnitt av mängden hår som du skulle vilja klippa som Frans. Plats hår klipp på sidorna av huvudet för att separera håret som du inte vill att skäras så inte blir det på sättet som du trimma utkant. Med hjälp av en klippning kam hjälper dig att se till att avsnitten är ännu. Trimma inte din Frans medan håret är vått. Hår sträcker sig när det är vått och om du klipper det samtidigt våt, detta kan resultera i den marginella att vara kortare än du vill. Genom att klippa håret torrt, vet du exakt hur mycket för att skära.

• Del håret som du skulle vilja skuren i två delar upp även, med hjälp av en klippning kam. Dessa avsnitt kommer att mängden fringe som kommer att falla på vardera sidan av ansiktet. Besluta hur kort du vill ha den marginella vara. En bra utgångspunkt, om ditt hår är redan lång och du har inte Frans, skulle vara antingen på hakan eller spetsen på näsan. Dra kammen nedåt genom ett avsnitt. Håller håret mellan pek- och långfingret och skär rakt över med sax. Upprepa på andra sidan, se till att rada upp båda sidor att säkerställa jämnhet genom att använda klippning kammen.

• Stå tillbaka och titta direkt i spegeln. Med en klippning kam, dra båda delarna nedåt och till centrum av ditt ansikte. Kontrollera att varje sida är ännu. Om en sida inte är ens, håller kammen rakt över och åtgärd för att se vad resten av hår måste klippas för att göra båda sidor ännu. Att hålla håret mellan pek- och långfingret. Skär den resterande delen. Du kan också dra båda delar upp och mäta detta sätt.