mynewspapers.net

Hur: Flicka MIME-Halloween kostymer

Hur: Flicka MIME-Halloween kostymer


En mime är en konstnär som agerar ut scener och känslor utan att använda orden. Konsten att mima går tillbaka till grekiska och romerska antiken och praktiseras fortfarande idag. Denna Halloween, klä sig som en av dessa tysta aktörer med en traditionell MIME-kostym, eller skapa en variant av din egen. Allt en tjej behöver är rätt outfit, vissa ansiktsmålning och disciplin att vara tyst för dagen.

Instruktioner

• Skapa en traditionell klädsel. Leta efter en långärmad tröja eller polotröja med svarta eller röda horisontella ränder. Bära ett par svarta byxor eller jeans, toppad med röda, vita eller svarta hängslen. Lägga till svarta skor och ett par vita handskar. Handskarna är ett måste för mimare eftersom de uppmärksamma insatser av händerna. De flesta kvinnliga mimare bära sitt hår dras tillbaka i en bulle. Om du vill bära en hatt, passar en svart basker eller hatt utseende.

• Måla ansiktet. Make-up är en mime varumärke. Börja med att måla ansiktet med vita make-up. Du kan välja att måla över ögonbrynen eller lämna dem naturligt. Naturliga ögonbryn kan hjälpa överdriva ansiktsuttryck. Rita med svart ansikte måla en smal uppochner triangel, eller V, under varje öga. Vissa mimare Rita trianglar framför deras ögon. Färg dina läppar röda eller svarta för pricken.

• Öva mima genom att agera ut en scen eller förmedla en känsla med endast rörelser och ansiktsuttryck. Skapa en line-up av typiska mima scener som du kan skildra utan att tala, som att klättra uppför en stege eller bli instängd i ett glas låda. När du får kläm på det, skapa mer avancerade scener av dina egna. Kom bara ihåg att hålla dina läppar förseglade.