mynewspapers.net

Hur fixar jag min MP3-spelare som frös & startar inte?

Hur fixar jag min MP3-spelare som frös & startar inte?


När en MP3-spelare är i fryst tillstånd, kan inte du gå igenom filer som har laddats upp till spelaren. Beroende på spelaren, kan du inte att kunna aktivera eller inaktivera en fryst MP3-spelare. Framgångsrikt låser MP3-spelaren kan du använda Windows media player som du normalt skulle, samt hantera alla filer som lagras på den. Så även hindrar dig från att gå ut och köpa en ny bärbar musikspelare.

Instruktioner

• Vänd MP3 spelarens "Hold" växla till "Off" om den är påslagen. Beroende på MP3-spelare du har växeln ligger sannolikt på sidan eller toppen av spelaren. När växeln är avstängd, försök slå spelaren på.

• Låt batteriet i MP3 spelaren die. Frysta MP3-spelare är tekniskt fortfarande igång, och således batteriet för att spelare töms. Vänta tills batteriet är helt död innan han flyttade till steg 3.

• Ladda MP3-spelaren en dator (som är påslagen) eller en elektronisk MP3 laddare. Laddning av spelarens batteri kan "skaka" spelaren ur dess fryst tillstånd. Anslut spelaren till datorn eller laddaren via spelarens USB-kabel. Ladda spelaren i 30 minuter innan du försöker slå på den.

• Synkronisera spelaren med lämplig programvara programmet (till exempel Windows Media Player) för MP3-spelaren. Anslut spelaren till datorn som beskrivs i föregående steg. Öppna programmet och klicka på fliken "Sync" på ovansidan eller sidan av programmet. Om det behövs, klicka på "Starta synkronisering" under fliken. Namnet på spelaren visas under fliken "Sync" om spelaren har synkroniserad framgångsrikt. Prova att stänga spelaren när det har synkroniserats med programmet.

• Tryck på knappen "Återställ" små på MP3-spelaren. Denna maskinvaruåterställning stängs spelaren helt. Använda en PIN-kod, tack eller tunn spik för att trycka ner den mycket liten Reset-knappen på sidan eller baksidan av MP3-spelaren att återställa spelaren. Försök sedan att aktivera spelaren.