mynewspapers.net

Hur fixar jag en tvättmaskin som inte gör snurra ut vatten?

Hur fixar jag en tvättmaskin som inte gör snurra ut vatten?


När din tvättmaskin snurrar men vatten inte lämnar trumman, eller när vatten lämnar trumman i snigelfart, måste du göra en liten felsökning för att avgöra varför problemet uppstår. I många situationer härrör problemet från din bricka dränerande system inte är ansluten ordentligt. Du bör inte förvänta att behöva större reparationer för en tvättmaskin som inte gör snurra ut vatten, men det kan kräva lite ansträngning att bestämma den exakta orsaken.

Instruktioner

• Dra brickan från väggen så du kan komma åt baksidan. Inspektera dräneringsslangen. Dräneringsslangen bör vara raka och utan veck eller nypor. Om avloppet slangen inte är i gott skick, brickan kan snurra men vatten inte kommer att snurra ut ur apparaten.

• Flytta avlopp slang till en plats som är mindre än 96 inches hög. Till exempel om du placerar avloppet slangen ut ett fönster eller andra öppning högst upp på din vägg, brickan kan snurra, men vattnet kommer inte att kunna resa höjden på väggen för att gå ur slangen. Eftersom vattnet inte kan avsluta slangen, slutar det falla tillbaka i brickan.

• Ta bort dräneringsslangen från avloppsröret om slangen tätt tvingas in i avloppsröret. Det måste finnas en luftspalt mellan röret och slangen att underlätta flödet av vatten. Utan denna luftspalt är vattnet inte kunna resa från brickan till avloppsröret.

• Öppna brickan om apparaten slutar snurra helt och hållet och ta bort några av kläder från inuti den. Examensplugg brickan full av kläder kan tyckas vara ett effektivt sätt att tvätta, men detta kan orsaka en obalans. När brickan inte är balanserad, det gör inte snurra som är utformad för att snurra och ibland snurra inte alls.

• Placera ett par fler artiklar av kläder i brickan om det finns endast en bit av kläder inuti den. Med för lite kläder i apparaten orsakar en obalans precis som att ha för mycket kläder gör.