mynewspapers.net

Hur felsöker jag Karcher högtryckstvätt svallande?

Hur felsöker jag Karcher högtryckstvätt svallande?


Karcher är en tysk tillverkare av flera typer av rengöring och underhåll utrustning för bostäder och kommersiella användare. Främst bland dessa produkter är en linje av Karcher Tryck brickor, av vilka det finns många modelltyper med varierande funktioner. Karcher Tryck brickor har antingen elektrisk eller bensin. Om dina Karcher tryck bricka erfarenheter svallande av dess spray eller intermittent högt och lågt tryck, bör du göra lite ljus felsökning för att avgöra om problemet beror på ett antal gemensamma faktorer, kan som korrigeras med ljus grundläggande underhåll till bricka för tryckenheten.

Instruktioner

• Se till att det finns tillräckligt med vatten flyter in tryck bricka inloppsventilen med hjälp av en 3/4-tum-diameter tillförsel slang och vrida vatten tapp till dess maximala flödeshastighet. Du en flödeshastighet på minst 2,5 gallon vatten per minut att säkerställa en jämn ström av vatten och minska slitage på de motoriska komponenterna.

• Bekräfta att pumpen suger i bara vatten och inte luft genom att dra åt ner alla slangar, kopplingar och kopplare. Stänga av tryck bricka motorn. Pressa bricka wand avtryckaren tills en stadig och även flödet av vatten kommer ut ur munstycket. Detta rensar systemet med luftbubblor. Aktivera power bricka igen.

• Ta bort och skölj inlopp vattenfilter med en stark ström av varmt vatten för att ta bort sediment eller insättningar fångade det som periodvis kan vara att avbryta vatten utgång och orsakar svallande. Ersätt filtret och fungera power bricka normalt.

• Rensa alla skräp eller byggs upp som kan försvårande spridarmunstycket genom att skjuta en synål i lilla öppningen på spetsen av munstycket. Tryck nålen in och ut flera gånger och vicka runt försiktigt att få bort eventuella uppbyggnad eller blockering. Kör vatten genom systemet att blåsa ut lossade material.

• Lös förkalkade inlåning i spray pistol, munstycke och spolning genom att köra destillerad vinäger via systemet för att lösa upp och lossa byggs upp. Skjut den öppna änden av rengöringsmedel sug röret i en flaska destillerat vit vinäger och pressa rengöringsmedel spaken tills flaskan är tom. Kör ren vatten genom systemet att skölja ur vinäger och lossade inlåning.