mynewspapers.net

Hur felsöker jag ett Dacor Epicure utbud?

Hur felsöker jag ett Dacor Epicure utbud?


Dacor's Epicure utbud är utformad med snygg stil och specialiserade funktioner som professionella kockar förväntar sig, medan de fortfarande tillgängliga för amatörer. Dessa sofistikerade kaminer har detaljerade digitala displayer, mycket exakt brännare och flera konvektion lägen. Problem som kan uppstå med din Dacor Epicure är i allmänhet lätta att felsöka och lösa.

Instruktioner

• Kontrollera sladden, uttag och brytare om Dacor intervallet inte fungerar, eller om tändanordningar inte gnista. Kontakt spänna ordentligt i uttaget, kontrollera att din makt är på och Återställ kretsbrytaren, om det behövs.

• Tvätta och torka den tändare och brännaren församlingen om intervallet Dacor tändanordningar inte gnista, eller om tändaren fortsätter att klicka efter lågan har antänts. Stänga av brännarna. Ren tändanordningar med en liten mängd gnugga alkohol på en tandborste. Använd inte vatten på tändmedel. Rengöra brännare ringarna med gnugga alkohol på en mjuk trasa. Ta bort fett eller hinder från brännare ringen med ett uträtat gem.

• Vrid gas leverans ventilen till "På" läget om det finns ingen låga. Slutför stegen om det inte hjälper. Kontakta företagets gas om dessa steg inte löser problemet som du har sannolikt ett avbrott i gasförsörjningen.

• Justera intervallet Dacor Ugnstemperatur, timer eller rack ställning om livsmedel är över eller under kokta. Flytta rack upp eller ned och öka eller minska den tid och temperatur som krävs.

• Stäng ugnsluckan ordentligt om Dacor ugnen inte kommer själv rengöra. Kontrollera att ugnen är inte för försening tidsinställda rengöring. Tryck på "Avbryt" och "Säker" på Kontrollpanelen för att rensa den här inställningen.

• Tryck på "Avbryt" och "Säker" på Kontrollpanelen om ugnsluckan inte öppnas. Detta kommer sluta själv rengöra cykeln som orsakar att låsa dörren. Vänta tills dörren spärren att släppa om du har just avslutat en självrengörande cykel. Det kommer att släppa när temperaturen går ner till 199 grader Celsius.