mynewspapers.net

Hur felsöker jag en LG franska kylskåp?

Hur felsöker jag en LG franska kylskåp?


Dubbla dörrar på toppen och utdragbar frys lådor på nedre del utgör vad gör franska dörr kylskåp skiljer sig från andra kylskåp. LG franska dörr kylskåp tillhandahåller funktioner som en ismaskin och vatten dispenser på kylskåpsdörren att frigöra utrymme och större skarpare system för din frukt och grönsaker. Att veta hur du felsöker din LG franska kan dörr kylskåp när något går fel spara tid och pengar i reparationer.

Instruktioner

• Ändra din LG kylskåp temperaturkontroll till en varmare inställning om kompressorn går för länge. Ditt kylskåp kan ställas in för kallt, orsakar det att köra längre tid att nå en varmare temperatur. Justera temperaturen genom att trycka på "Kylskåp"-knappen på Kontrollpanelen, hittade på utanför dörren till din LG kylskåp. Ställa in temperaturen från början till standard 2.78 grader Celsius, som du ser visas på LED-skärmen i Kontrollpanelen, och sedan justera temperaturen som behövs.

• Rengör packningen, liner runt insidan av kylskåpsdörren som bildar en tät förslutning. En smutsig packning orsakar läckor i dörren tätning, som i sin tur orsakar ditt kylskåp att köra längre att hålla nödvändiga temperaturerna. Använd milt rengöringsmedel i varmt vatten plus en mjuk trasa för att rengöra packningen.

• Kontrollera anslutningen på vägguttaget om din LG kyl kompressor inte kan köras alls, trycka i kontakten ordentligt i uttaget.

• Slå på belysningen i ditt hus att se om du har ett strömavbrott i ditt område, om kylskåp kompressorn inte körs. Ring din elektriska företag om ett strömavbrott inträffade.

• Rengör insidan av din LG kylskåp med en svamp, med en lösning av bakpulver upplöst i varmt vatten, om du luktar dålig lukt i ditt kylskåp. Tillsätt 2 msk bakpulver till 1 qt. varmt vatten, att göra vissa bakpulver löser sig helt för att undvika repor ditt kylskåp ytor.

• SKÖLJ vattenbehållaren helt om du märker vattnet från din LG franska dörr kylskåp smakar roligt eller har en lukt. Vattentanken är inte en fysisk, avtagbar vattentank, men snarare en vattenreservoar ligger i vatten dispenser enheten, som rymmer 2 koppar kallt vatten på en gång. Hitta vatten dispenser på utsidan av din LG kylskåpsdörren, bredvid Kontrollpanelen. Dränera vatten från vattentanken dispenser i två minuter i en hink genom att trycka på knappen dispenser och Häll vattnet i en diskho. Rinna vatten en gång i två minuter från tanken, och häll det sedan i diskbänken avloppet. Också, byta vattenfilter med en ny, om det behövs. Vatten filtret bör bytas var sjätte månad.

• Kontrollera om en vattenläcka om du hör vatten rann längre än 10 sekunder. Ditt LG kylskåp gör detta låter naturligtvis bara efter ismaskin gör is som den får mer vatten, så räkna med att höra sipprar vatten för ett par sekunder då och då.

• Håll ett glas under vatten dispenser för två till tre sekunder efter att du släpper vatten dispenser om du märker vatten läcker ut från behållaren. Ditt kylskåp LG släpper normalt en eller två droppar vatten efter dosering.

• Tryck på låsknappen på Kontrollpanelen på ice dispenser och håll ned knappen tills du hör en ding om ice dispenser inte kommer att fungera. Detta förfarande låser upp fördelaren så isen släpper.